Restaurant by Yu Wen Chiu

Yu Wen Chiu Discloses The Lohas Restaurant

Yu Wen Chiu, the maker of the highlighted project Award Winning Lohas Restaurant spells out, The Revolt Counter to the Urban Beat. The base is located in a busy traffic intersection. The overall spatial plan aims to create a mellow and settled pace, as if to induce time to slow down and in this fast-paced urban life to enjoy each moment here and now. The open space, as is formed,via medium planning,divides the space based on different functionalities. The totem-like screens add to the mellow spatial ambience some congenial playfulness..

Restaurant by Yu Wen Chiu Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=29726

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Trophy homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2017 Design Trophy - design-trophy.org - All Articles